ROOS


ROOS Bouwmanagement & Expertise
Dijkstelweg 25
3253 TA Ouddorp
T: 06 4637 1677
F: 084 751 8671
E: info@roosbouw.nl
I:  www.roosbouw.nl


Welkom

Welkom op de website van ROOS Bouwmanagement & Expertise.

Wij zijn een onafhankelijk zelfstandig bouwmanagementbureau met als hoofdactiviteit voorbereiden en begeleiding van bouwprojecten voor haar opdrachtgevers. Door jarenlang ervaring in de bouwsector begrijpen wij wat u wilt en wat de aannemer vraagt, dat maakt ons uw perfecte schakel voor, tijdens en na het bouwproces.

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, klein of groot onderhoud, bij ROOS Bouwmanagement & Expertise (RBE) bent u aan het juiste adres. Afhankelijk van de opdracht en de wensen kan RBE het gehele traject voor u verzorgen. De functie van RBE kan hierin variëren van leidinggevend tot ondersteunend. Het bouwproject is vanaf het moment van vooronderzoek tot en met de nazorgfase in vertrouwde handen.

Kernpunten voor de projecten zijn naast Kwaliteit, Organisatie, Informatie, Kosten en Tijd ook het vertalen van de wensen en eisen naar een ontwerp en technische realisatie.

Kijk rustig verder op onze website en zie dat, hoe groot of klein uw bouwproject mag zijn, wij u ongetwijfeld met onze bouwkundig kennis kunnen ondersteunen.

Graag zijn wij bereid onze diensten nader toe te lichten tijdens een persoonlijk vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groet,

John Roos

 

 

 

Volg ons op Twitter LinkedIN Facebook